--> Персонал на Запорізькій АЕС беруть у заручники та катують | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Персонал на Запорізькій АЕС беруть у заручники та катують

1
-5
Персонал на Запорізькій АЕС беруть у заручники та катують
Люди відчувають великий тиск із боку загарбників. За словами Котіна, близько 10 днів тому із Запорізької АЕС викрали до 20 осіб – із них 11 співробітників станції. Їх відвезли у невідомому напрямку.

Про це розповів президент Энергоатома Петр Котин, пише Інформ.

Персонал там б'ється, звісно. Фактично тортури над цим персоналом провадяться. Один із захоплених раніше людей був звільнений, але людина вийшла з поламаною психікою і побита. Весь персонал під контролем, їхні телефони перевіряються, – розповів Петро Котін.

За його словами, на Запорізькій АЕС з'явився так званий новий «військовий комендант», який навіть своє прізвище боїться сказати, лише назвався Олександром Геннадійовичем із позивним «Волга». На зборах із співробітниками він штовхав пропагандистські промови, що «Запорізька атомна електростанція — це росія назавжди. Станція підпорядковуватиметься Росатому».

Ніколи ЗАЕС не належатиме Росатому. Це українська станція, вона завжди залишатиметься у нас і вироблятиме електроенергію для України, — заявив Котін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Але це iм подобоется
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні