Лукашенко готує армію до вторгнення в Україну

1
-7
Лукашенко готує армію до вторгнення в Україну
Член білоруської координаційної ради Валерій Мацкевич прокоментував плани білоруського диктатора щодо України.

«Путін тисне все сильніше. А лукашенко танцюючи між краплин розуміє, що йому, ймовірно, доведеться вибирати між імітуванням процесу підготовки перетину кордону. Але я схиляюсь до того, що є маленька вірогідність, що лукашенко все ж наважиться на це. Я бачу один фактор, за якого це може статися: якщо путін дійсно поставить перед лукашенком вибір. Або путін почне погрожувати йому відстороненням від влади, можливо навіть фізичним відстороненням», - зазначив Мацкевич.

Експерт додав, що якщо лукашенко стоятиме перед таким вибором, то заради збереження хоч якоїсь влади, можливо він піде на якесь божевілля і тоді може бути перетин кордону.

«Але я підкреслюю - це колосально мала вірогідність. Я думаю, що лукашенко спробує обійтись іншими діями», - підсумував експерт.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото нічого було з *уйлом брататися. А тепер піде на "деруни".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні