--> У Міноборони розповіли про найбільшу загрозу для України зі сторони окупантів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Міноборони розповіли про найбільшу загрозу для України зі сторони окупантів

1
-5
У Міноборони розповіли про найбільшу загрозу для України зі сторони окупантів
Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що наразі найбільшу загрозу для України становлять крилаті ракети «Іскандер», X-101, X-555, крилаті ракети морського базування «Калібр», якими можна завдавати ударів на всю глибину території України, пише ТСН.

Також Маляр заявила, що однією з основних цілей ворога на сьогодні є знищення іноземного озброєння та інфраструктури для його транспортування, пише

«Основною ціллю ворога є знищення озброєння, яке надходить від іноземних партнерів, а також пошкодження транспортної інфраструктури, яка використовується нами для перекидання вантажів військового та цивільного призначення», - зазначила Маляр.

Заступниця очільника Міноборони із посиланням на дані Головного управління розвідки МОУ також заявила, що основні зусилля російської армії наразі спрямовані на встановлення повного контролю над Луганською та Донецькою областями. Для цього окупанти намагаються оточити та знищити Сили оборони України у районах Сєвєродонецька, Лисичанська, Золотого, Слов’янська та Краматорська.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Проткнут неньку
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні