Зеленський заявив про готовність до зустрічі з путіним і назвав умову

1
-1
Зеленський заявив про готовність до зустрічі з путіним і назвав умову
Президент України Володимир Зеленський готовий зустрічатися і вести переговори з російським президентом володимиром путіним, якщо буде обговорюватися завершення війни і вихід окупантів з української території.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його інтерв'ю для датських ЗМІ.

За його словами, у нього немає великого бажання зустрічатися з російським президентом.

"Я багато разів говорив, що, на жаль, сьогодні тільки президент путін вирішує, російська армія зупиниться чи ні. Тому що на території росії є одна людина, які вирішує все за громадян російської федерації і за військових російської федерації. Тому я вважаю, що якщо Росія хоче закінчити війну, тому що вони в медіа саме так говорять, але щоб показати, що вони дійсно цього хочуть, вони повинні сісти за стіл переговорів", - зазначив Зеленський.

При цьому без України такі переговори неможливі, тому вони мають бути прямими.

"Можемо говорити з посередниками, можемо говорити без посередників. Мені, чесно кажучи, все одно, якщо російська федерація готова закінчити війну, а значить - вийти з наших територій. У будь-який момент до такого формату особисто я готовий", - підкреслив президент.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Шоо, оп'ять"Ніяк не попустить.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні