Росія погрожує «прямим військовим зіткненням із Заходом»: причина

0
4
Росія погрожує «прямим військовим зіткненням із Заходом»: причина
Директор департаменту міжнародної інформаційної безпеки МЗС росії Андрій Крутських заявив, що кібератаки Заходу проти рф можуть перерости в «пряме військове зіткнення», пише Європейська Правда.

«Удару (кібератак) зазнають державні установи, об'єкти критичної та соціальної інфраструктури, сховища особистих даних наших громадян та іноземців, які проживають у росії. Відповідальність за диверсії беруть на себе офіційні особи в США та Україні. Саме там навідріз відмовляються виробляти міжнародно-правові засади. Вони, схоже, не цілком усвідомлюють, наскільки небезпечні агресивність та заохочення бандитизму у сфері інформаційної безпеки», – заявив представник МЗС.

Він додав, що, за даними москви, кібератаки проти росії здійснюють понад 65 тисяч «диванних» хакерів, а також 22 організовані хакерські угруповання з України, США, Грузії, Польщі та інших країн.

«Не сумнівайтеся, що агресивні дії росія без відповіді не залишить. Як і де – дізнаєтесь за фактом. Всі наші кроки матимуть вивірений, точковий характер відповідно до нашого законодавства та міжнародного права», – підкреслив Крутських.

«Мілітаризація Заходом інформаційного простору, спроби перетворити його на арену міждержавного протистояння багаторазово збільшили загрозу прямого військового зіткнення з непередбачуваними наслідками. Ще раз хочу повторити тим, до кого не доходить одразу: безконтрольна роздача «віртуальної зброї» та заохочення її застосування до добра не доведе», – додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні