Жіночі імена яких чоловіки бояться як вогню, тому обходять стороною

2
2
Жіночі імена яких чоловіки бояться як вогню, тому обходять стороною
Чому у одних дівчат немає відбою від шанувальників, а інші вічно самотні, немов хлопці їх обходять стороною спеціально? Виявилося, що відповідь криється в жіночих іменах, інформує Ukr.Media.

Може, з 40 кішками дами і не залишаться під кінець життя, але і похвалитися чудовим чоловіком поруч теж не зможуть.

Валерія

Приваблива Валерія не надто часто може похвалитися чоловіком поруч з собою.

Чарівна, вихована, приваблива Валерія не надто часто може похвалитися чоловіком поруч з собою. Або жінці з цим ім'ям трапляються токсичні абьюзери, які використовують доброту Лери в корисливих цілях, або така дама часто і зовсім залишається самотньою тривалий час.

Єлизавета

Через незалежний образ Єлизавети у чоловіків створюється враження, що сильне плече такій дівчині просто не потрібно.

Через образ сильної і незалежної, якого дотримується Єлизавета, у чоловіків створюється враження, що вони такій дамі просто не потрібні. Зосередженість на самій собі робить володарку цього красивого імені занадто вже недоступною в очах потенційних партнерів. Лише деякі чоловіки ризикнуть спробувати домогтися розташування Лізи, інші ж просто обійдуть стороною.

Діана

Чоловікам часто стає незатишно поруч з розумною жінкою на ім'я Діана.

З дитинства у Діани з'являється жага знань, яку до самої старості вона не може вгамувати. Чоловікам часто стає поруч з такою розумною жінкою незатишно: вони починають відчувати ніби докори за незнання чогось. Хоча сама носителька цього імені ніколи не нав'язує оточуючим своєї думки. Але чоловіки все одно не поспішають будувати відносини з Леді Ді.

Олена

Ім'я Олена свою носительку робить не тільки премудрою, але ще і зацикленою на кар'єрі.

Ім'я Олена свою носительку робить не тільки премудрою, але ще і зацикленою на кар'єрі. Такі жінки часто займають керівні посади, через що мало часу приділяють романтиці. Чоловікам не подобається бачити поруч з собою жінку-конкурентку, тому кавалери часто обходять Олену стороною.

Евеліна

Евеліна занадто любить в парі домінувати, що представникам сильної половини людства, звичайно ж, не подобається.

Попри привабливу зовнішність носіїв цього красивого жіночого імені, відносини у Евеліни з чоловіками складаються досить погано. Одна з причин криється в стервозному характері цих дам. Друга причина: Евеліна занадто любить домінувати в сім'ї, що представникам сильної половини людства, природно, не до вподоби.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та то ше пів біди ! А як нащот Даздраперми ?
Відповісти
Даздраперма это исконно руское имя, сокращенно от Да здравствует сперма.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні