Рашистам наказали розстрілювати всіх цивільних окрім дітей та літніх жінок

2
-7
Рашистам наказали розстрілювати всіх цивільних окрім дітей та літніх жінок
За даними наших джерел у розвідці, вище керівництво армії окупантів віддало цілком офіційний наказ на знищення майже всього цивільного населення в містах, які штурмують загарбники на Луганщині та Донеччині, повідомляє телеграм-канал 24 канал.

Як стверджують в українських спецслужбах, російські офіцери розповідали своїм нелюдам про те, що кожен цивільний мешканець може становити для них небезпеку:

Жінки, старші за 18 років, за словами російського командування, «можуть бути снайперками та нацистками». Через це вони підлягають розстрілу на місці.

Так само окупанти мають знищувати під час наступу всіх чоловіків у віці від 18 до 55 років.

Дітей та пенсіонерів, як розповіли офіцери ЗС росії своїм підлеглим, розстрілювати, за можливості, не потрібно. Але за вбивство цих категорій населення нікого не каратимуть.

Крім того, пропагандисти, самі окупанти та їхнє командування вже фактично навіть не приховують того, що росія скоює акт геноциду в Україні. Так, за останні кілька днів загарбники самі зняли на відео безліч доказів страт мирних жителів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То може нам пора припинити "толеранствувати", і панькатися з полоненими. Як кажуть око за око, бо кацапня чим далі тим більше звіріє. Пора тим гадам руки-ноги відрубувати і поштою відправляти "на родіну"!!!
Відповісти
кацапи це сифіліс планети Земля
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні