Білорусь перекидає бронетехніку на кордон із Волинською областю. ВІДЕО

1
-10
Білорусь перекидає бронетехніку на кордон із Волинською областю. ВІДЕО
За даними білоруських ЗМІ, вчора, 1 червня, в Гродненському районі, на залізничних станціях «Коробчиці» та «Свислоч» йшло навантаження техніки, пише телеграм-канал Волинь24.

Серед техніки: 37 одиниць БМП, 5 ЗРК 9К33М3 «Оса», 2 Уралу, БРДМ-2, БТС-4, 2 одиниці основ для ЗРК "Оса" під тентом. Вся техніка належить ВС РБ, на багатьох машинах можна помітити розпізнавальний знак — червоний квадрат.

Сьогодні, 2 червня, в районі 08:00 цей ешелон виїхав із Гродно. О 10:00 вже був помічений у Барановичах, а також у аг. Лісовий. Через 40 хвилин у районі аг. Доманово (Івацевичський район) та об 11:00 у м. Івацевичі у напрямку на Брест.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невже бульбаші вирішили піти на деруни?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні