В Україні хочуть скасувати «нульове» розмитнення автомобілів

1
2
В Україні хочуть скасувати «нульове» розмитнення автомобілів
Уряд пропонує відновити оподаткування для транспортних засобів, які ввозять громадяни, підприємства, що не сплачують ввізне мито, а також для товарів, які ввозять платники єдиного податку I, II та III груп, повідомляє Головбух.

Потребу таких змін законодавці пояснили тим, що запровадження пільг на імпорт товарів, які не є товарами першої необхідності і водночас є бюджетоформуючими. Через це планують повернути оподаткування, яке раніше скасували.

Також пропонують звільнити від сплати пенсійного збору тих, хто набуває власності на легкові автомобілі, оснащенні лише електричними двигунами (одним чи декількома).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бандитьсяка влада!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні