Рашисти випустили на Львівщину чотири крилаті ракети з Чорного моря: деталі. ВІДЕО

1
-5
Рашисти випустили на Львівщину чотири крилаті ракети з Чорного моря: деталі. ВІДЕО
Голова Львівської ОВА Максим Козицький розповів, що вчора, 1 червоня вночі, у період з 22:45 по 22:55 ракетних ударів зазнала залізнична інфраструктура у Стрийському та Самбірському районах.

«Влучили чотири крилаті ракети ворога. Їх запускали з акваторії Чорного моря.

Об‘єкти залізниці суттєво пошкоджені. Є п’ять поранених (3 в Стрийському районі, 2 – у Самбірському).

Чотири людини у стані середньої важкості. Вони у лікарнях області. Одна – має легкі поранення, її не госпіталізовували. Загиблих, на щастя, нема», - повідомив Козицький.

Також голова Львівської ОВА зазначив, що вчора, 1 червня, один із телеграм-каналів поширив фейк про цей ракетний удар. Багато телеграм-каналів, медіа і людей перепостили собі цей фейк, а потім першоджерело відредагувало інформацію.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де наші "гарпуни", "нептуни"? В асфальті?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні