«Пускай и дальше привозят в гробах»: переселенці на Волині влаштували скандал. ВІДЕО

9
0
«Пускай и дальше привозят в гробах»: переселенці на Волині влаштували скандал. ВІДЕО
У Володимирі, що на Волині, переселенці влаштували скандал через прохання розмовляти українською. Конфлікт був щодо включення в список черги на отримання французької допомоги російською. На захист працівників, які дотичні до роботи з переселенцями, долучилися інші біженці які з перших днів допомагають координаційно, повідомляє фейсбук-спільнота Твій Володимир.

Поки українські хлопці воюють там, на східних рубежах країни та захищають майбутнє і цінності, такі «переселенці» нівелюють бажання допомагати їм. Просте прохання говорити українською викликало шквал обурення, прокльонів, образ та претензій.

З криками «Пускай и дальше привозят в закрытых гробах» жінки вирішили добиватися того, аби їх обслужили, бо «вы нам должны по закону».



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а може їх відправити туди, звідки приїхали ?
Відповісти
Це часом не з тих що бігали з "аквафрешом" та верещали "путін пріді"? Якщо так то вони переплутали напрямок для "біженства".То може їм вказати правильний для них напрямок!
Відповісти
По перше, це ще питання по яку сторону їхні чоловіки там воюють , думаю лнр днр . А по друге вони мають захищати свій дім , а не тільки наші з Волині мають гинути . По третє подивіться старі відео за 2014 рік ітд , як вони тепло приймали наше ЗСУ , як робили барикади , кидали , матюкали , проклинали , як чоловіка усім будинком били за те що він сказав Слава Україні , Героям Слава , і за те що сказав що він Українець . І вони просили Путіна їх освободити , ось тепер і жніть те що посіяли . Якось так . Слава Україні, Героям Слава !
Відповісти
Це наслідки трирічної політики "какая разніца".А може і не тільки трирічної...
Відповісти
З 14-го мінімум. А ще я б сказала, утримали незалежність в 91- треба було тоді чітко ставити кордони у всьому. В мові в тому числі.
Відповісти
Їх чоловіків терміново в військкомат і на передову . Військкомат ще думає
Відповісти
А військомат на Поліссі на АЗС та блокпостах повістки "втюхує" поліщукам, а отаких переселенців не чіпає!
Відповісти
Вони певне не туди попали, їм терміново потрібно повернутися додому.
Відповісти
Вже ці Харківчани показали своє істинне лице не тільки в Україні,а в Європі,хамовто-бидлячі люди,не всі є винятки,але щоб так себе вести,мужикі їхні в цепурах,бухають по барах,а жінки допомогу просять,ще цирк влаштовують,а воювати не хочуть,на хера нехай Західна воює,да гнати їх треба до дом нехай там свої права качають,а то думають що перед ними всі в боргу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні