--> Багато її заяв допомагали ворогу: у ВР розповіли про звільнення Денісової | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Багато її заяв допомагали ворогу: у ВР розповіли про звільнення Денісової

1
-1
Багато її заяв допомагали ворогу: у ВР розповіли про звільнення Денісової
Народний депутат України, член Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський повідомив, що питання про звільнення омбудсменки Людмили Денісової назрівало давно, пише УНІАН.

«Одразу, після перших публічних заяв пані Денісової внаслідок розширення агресії рф в лютому цього року. Тому що багато її заяв сприймалися політиками та суспільством і насамперед допомагали ворогу. Пані Денісова, замість того, щоб виконувати професійно свої функції захисту прав громадян, в такий складний період військових дій почала робити дивні або політично орієнтовані заяви. Питання давно обговорювалось серед народних депутатів, тому було ухвалено таке рішення», - пояснив Веніславський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Уу, то в такому випадку за такою логікою треба звільнити тих хто "пр**бав" чонгар, і таким чином допоміг ворогу окупувати південь!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні