Суд дозволив спецрозслідування щодо Азарова за «Харківські угоди»

2
-3
Суд дозволив спецрозслідування щодо Азарова за «Харківські угоди»
Печерський райсуд Києва надав дозвіл на спеціальне досудове розслідування відносно експрем’єра часів Віктора Януковича, Миколи Азарова, за ухвалення "Харківських угод".

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

"За даними слідства, ексголова уряду, діючи спільно та за попередньою змовою з колишнім президентом України, у порушення Конституції України та закону України "Про міжнародні договори України", підписав розпорядження про схвалення так званих "Харківських угод" на користь російської федерації, якими було продовжено на 25 років строк перебування Чорноморського Флоту рф на території України.

У результаті таких дій були штучно створені передумови для збільшення чисельності військ російської федерації на території України, їх переоснащення й модернізації та у подальшому – вторгнення збройних сил російської фдерації і окупації ними АР Крим і м. Севастополя", - йдеться у повідомленні.

Спеціальне досудове розслідування здійснюватиметься слідчими Державного бюро розслідувань у кримінальному провадженні за обставинами вчинення Азаровим державної зради (ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 111 КК України).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Торкнеться розслідування і деяких наших волинських нардепів, бо серед них також є ті, хто голосував за харківські угоди !
Відповісти
Азірову до "п'ятої точки" оті всі розслідування! Краще шукайте кротів в ОП, і саботажників оборонних замовлень!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні