Психіатр оцінив стан і поведінку путіна

0
-3
Психіатр оцінив стан і поведінку путіна
У російського диктатора володимира путіна можна помітити епілептоїдний розлад особистості, проте ознак класичної епілептоїдності не видно.

До такого висновку дійшов практикуючий лікар-психіатр Роман Долинський, пише НВ.

Фахівець каже, що у путіна помітні відсутність емпатії, жорстокість до близького оточення, недовіра, переконання, що правий той, хто сильніший фізично і агресивніший.

"Це якраз властиво антисоціальним психопатам. Тому у путіна помітні ознаки насамперед цих двох розладів особистості", - зазначив він.

Поведінка диктатора зовні за останній час не змінилася, додає психіатр. За його словами, розлад особистості супроводжує людину все життя.

"І якщо раніше путін міг це якось компенсувати або його оточення створювало для нього певний імідж, то в міру його невдач, старіння і прогресування хвороб, про які говорили колеги з медицини в попередніх інтерв'ю, його особистісні риси загострюються. Саме це ми зараз бачимо і чуємо в його виступах, які набувають надмірну агресивність, яку він вже не може приховати", - сказав Долинський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні