--> Чи дійсно під час воєнного стану зросте ціна на газ: пояснення ЦПД | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чи дійсно під час воєнного стану зросте ціна на газ: пояснення ЦПД

1
0
Чи дійсно під час воєнного стану зросте ціна на газ: пояснення ЦПД
У мережі почали ширитися фейки щодо ціни на газ, тому ЦПД повідомляє реальний стан справ у газовій галузі, пише телеграм-канал Волинь24.

Фейки щодо ціни на газ

Все одно ціна на газ зросте, а нас поставлять перед фактом.

В Україні ціна на опалення буде підвищена втричі.

Отже, пояснення

10 травня 2022 року Кабінет Міністрів України схвалив проект Закону України «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання протягом дії воєнного стану та подальшого відновлення».

Законопроект передбачає запровадження мораторію на підвищення цін на природний газ і тарифів на теплову енергію та супутні послуги.

«На платіжках українців це не позначиться», - зазначив НАК «Нафтогаз України».

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» утримує ціну на газ у межах річного тарифного плану «Фіксований». Таке рішення було ухвалене через воєнний стан.

Ціна на газ становить 7,96 грн/куб. м з ПДВ, без вартості розподілу (постачання). Договори між 2,2 млн українських домогосподарств і компанією будуть автоматично продовжені.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чому ще не взірвали газопровод з Росії????? Це прискорить кінець війнв
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні