--> У бою на Донеччині в один день загинули двоє братів з Рівного. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У бою на Донеччині в один день загинули двоє братів з Рівного. ФОТО

1
-5
У бою на Донеччині в один день загинули двоє братів з Рівного. ФОТО
39-річний Дмитро Зібер та його старший брат, 47-річний Олег Зібер, загинули 19 травня у бою на Донеччині, пише телеграм-канал Волинь24.

Пішли у військкомат добровольцями вже у другий день повномасштабного нападу на Україну. Спершу були у лавах тероборони, згодом їх відправили на фронт.

«Підготовку обидва брати пройшли разом. Коли вже вирушали на передову, казали друзям, що проситимуть, щоб служити відправили у різні взводи – щоб якщо, не дай Боже, з одним щось трапиться, інший залишився живий. Та доля вирішила інакше. Рядові Олег та Дмитро Зібери загинули в один день, 19 травня, у бою поблизу села Новоселівка Донецької області».



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ця смерть обох ( як і інших сотень вбитих і закатованих)- розриває навпіл і душу й серце.... Як жити далі .. як зупинити "це"...і "яке" це життя..
А хлопці...хлопці, як воювали разом- так і пішли разом на НЕБЕСА....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні