Білорусь перевірятиме боєготовність армії на 10 полігонах: що це передбачає

0
5
Білорусь перевірятиме боєготовність армії на 10 полігонах: що це передбачає
Речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник повідомив, що на кінець травня на десяти полігонах білорусі запланований етап перевірки боєготовності зс рб, пише УНН.

«Противник вживає заходів з посилення українсько-російського кордону в Брянській та Курській областях та недопущення перекидання наших військ на інші загрозливі для нього напрямки. У подальшому існує ймовірність продовження ракетних ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури, а також артилерійських обстрілів прикордонних районів України», - сказав Мотузяник.

За його словами, визначені підрозділи зс білорусі (до семи батальйонів) продовжують виконувати завдання з посилення українсько-білоруського кордону в Брестській і Гомельській областях.

«На кінець травня поточного року на десяти полігонах у Брестській, Гродненській, Мінській, Могильовській та Вітебській областях заплановано практичні дії чергового етапу перевірки боєготовності зс республіки білорусь. В рамках цих навчань передбачається зняття ОВТ зі зберігання, а також здійснення маршів», - розповів Мотузяник.

Відомо, що навчання збройних сил білорусі продовжено, як мінімум, до 28 травня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні