Зеленський розповів про єдиний позитивний момент у переговорах з рф

2
-1
Зеленський розповів про єдиний позитивний момент у переговорах з рф
Президент України Володимир Зеленський назвав єдиним позитивним моментом переговорів з росією те, що вдалося вивезти людей з Маріуполя, а також цивільних та військових з «Азовсталі», пише Українська Правда.

«Єдиний позитивний момент – якщо можна сказати, що це позитив – це те, що сторони почали говорити щодо розблокування «Азовсталі» і вивезення людей з Маріуполя. Цивільних людей перш за все вивозили, а потім вже і з заводу «Азовсталь» вивозили людей – поранених, важких.

Тож тут я вважаю, що був хоч якийсь позитив, що людей дали можливість ці перемовини вивезти», - сказав президент.

Щодо подальшої долі переговорів з росією президент додав, що він не бачить зацікавленості з боку країни-агресора і не бачить якихось предметних речей.

«Спочатку було відчуття, що можна почати говорити, що є якийсь результат. Але поки що я ніяких кроків – не те що потужних, а будь-яких – і результатів не бачу. Я вважаю це затягуванням процесу.

Але ми проти будь-яких штучних договорів – без реальних підтверджень з нормальним колом країн-партнерів, які готові бути гарантами безпеки України. Без серйозних потужних партнерів нема про що говорити», - зазначив Зеленський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на евакуацію з Азовсталі парашія погодилась під тиском міжнародних організацій. але вона не має наміру відмовлятись від своїх загарбницьких планів. тому єдині ліки на це - повне економічне та військове знищення парашидла
Відповісти
Ага вивезли військових! Здати в полон це не евакуація. А тепер спробуй тих хлопців вирвати з пазурів кацапоїдів...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні