До кордону Волині перекинули «Іскандери»: що це означає на думку експерта

1
-9
До кордону Волині перекинули «Іскандери»: що це означає на думку експерта
У результаті чергової зустрічі самопроголошеного президента білорусі олександра лукашенка та президента рф володимира путіна білоруські війська почали перекидати частину сил у напрямку українського кордону, а саме на Волинському і Рівненському напрямку, повідомляє телеграм-канал Лучани.

Про це розповів військовий експерт Олег Жданов.

«Ми також бачимо активізацію ведення розвідки у прикордонних районах України з боку Білорусі. Відповідно, зростає ймовірність вступу білоруської армії у війну. На сьогодні, я сказав би, ймовірність становить 50/50. Побачимо, як далі будуть розвиватися події. Або лукашенко продовжить грати свою гру активних дій без втручання у цю війну, або, на жаль, матимемо ще одне вторгнення з боку Білорусі. В принципі ми готові, ми на це очікуємо з перших днів війни», – наголосив Жданов.

Однак, зауважив він, соціологія показує абсолютно протилежні настрої серед білорусів, зокрема й серед військовослужбовців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хм, оте 50на50 тягнеться з початку війни, хоча тоді "іскандерів" під волинським кордоном не було.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні