--> Хто та коли може стати наступником путіна: прогноз тарологині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Хто та коли може стати наступником путіна: прогноз тарологині

2
-4
Хто та коли може стати наступником путіна: прогноз тарологині
У президента рф путіна серйозне погіршення стану здоров'я, яке продовжує прогресувати, заявила тарологиня Людмила Хомутовська, пише Главред.

Жінка розповіла, що у зв'язку з планованою хірургічною операцією може постати питання про зміну влади в рф. Експертка стверджує, що в оточенні президента росії вже вирішили питання з наступником.

«Там є замінник, який чекає. Операція пройде дуже важко для путіна і тут відновлення досить важке. Так що я не бачу його швидкого повернення назад, ось так», - каже вона.

За її словами, реальною кандидатурою на заміну путіну є секретар РНБО рф Микола Патрушев.

«Так, це він. Єдине, що там не один Патрушев. Там йде ще хтось, про кого ми, можливо, не будемо знати. Якийсь соратник путіна. Розумно з його боку», - додала Хомутовська.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
після путіна росії не буде
Відповісти
Поміняють шило на мило. Було *уйло, а прийде патрушев-то буде велике *уйлище.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні