--> Імена чоловіків, які ніколи навіть не подумають про зраду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Імена чоловіків, які ніколи навіть не подумають про зраду

1
-2
Імена чоловіків, які ніколи навіть не подумають про зраду
Страшне слово, якого бояться багато жінок, — зрада. Але якщо ви виберете собі в подружжя або супутника життя чоловіка з цим ім'ям, переживати більше не доведеться.

Про це інформує Ukr.Media.

Максим

Романтик Максим балує дружину і оточує любов'ю. Навіть після сварки або скандалу він не зважиться на зраду.

Ім'я Максим можна перекласти як"найбільший". Макси зазвичай веселі і позитивні люди, правда, трохи егоїстичні. Саме з цієї причини носій імені Максим — власник, який не захоче ні з ким ділити кохану жінку. Він і сам ніколи не задумається про зраду, адже цей хлопець — людина вірна, часто однолюб.

Руслан

Руслан хоч і серцеїд, але жінку ділити ні з ким не стане, тому і сам на зраду ніколи не піде.

Носій красивого імені Руслан часто ловелас і серцеїд. Хоча з природи справжній романтик, готовий о 3 годині ночі під вікном коханої жінки співати серенади. Вступаючи у відносини, Руслан бере повну відповідальність за свої дії, тому зради або флірт на стороні для нього неприпустимі. Просто не бачить в цьому сенсу. Навіщо витрачати час, сили і гроші на коханок, коли можна все це піднести дамі серця.

Влад

Влад чітко знає, чого хоче, тому сенсу в зраді половинки не бачить.

Влад — це чоловік, який живе за власними правилами і принципами, не прогинаючись під інших. Володар цього чоловічого імені завжди чітко знає, чого хоче і як цього домогтися. Тому, завоювавши жінку, зробивши її дружиною, про зраду Влад ніколи не подумає. Навіть після великих сварок і скандалів чоловік з цим ім'ям все одно буде визнаватися у коханні і вірності дружині, бажаючи вирішити конфлікт якомога м'якше для обох сторін.

Трохим

Чоловік з ім'ям Трохим часто однолюб, тому навіть і не подумає про зраду.

Добродушний, мужній і з хорошим почуттям гумору. Носій імені Трохим любить жінок і їх увагу. Навіть будучи в шлюбі, такий чоловік може іноді задивлятися на красунь що проходять повз. Тільки зраджувати Трохим не стане ніколи. Володар цього імені може бути не дуже ідеальним чоловіком, але він завжди уважний до своєї обраниці. Трохим теж досить часто однолюб.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вони навіть і не думають коли зраджують тому що відсутні мізги
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні