--> СБУ викрила схему розкрадання гуманітарки для ЗСУ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

СБУ викрила схему розкрадання гуманітарки для ЗСУ

1
5
СБУ викрила схему розкрадання гуманітарки для ЗСУ
Служба безпеки України викрила масштабну схему розкрадання гуманітарної допомоги для ЗСУ.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

У матеріалах слідства зазначається, що зловмисники намагалися незаконно реалізувати понад тисячу бронежилетів на загальну суму 12 мільйонів гривень. Засоби захисту зробила в Україні одна з громадських організацій і через Черкаську військову адміністрацію мали бути передані захисникам країни.

Замість того, щоб передати допомогу на потреби оборони, посадовці намагалися продати бронежилети через афілійовані комерційні структури та мережу супермаркетів.

“Завдяки втручанню СБУ в одній із торгових мереж було вилучено частину цієї продукції. Вона буде передана до ЗСУ” , - йдеться у повідомленні.

Наразі проводяться слідчі дії з пошуку інших бронежилетів. Також встановлюються обставини та особи, які причетні до махінації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невже в Луцьку розкрили? А де наша гордість олігархи За майбутнє ??? поря виходити з підпілля а то лише одні шавки бігають створюють видимість свого існування
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні