ДПСУ заявила про провокації з боку росії у прикордонній зоні

1
-11
ДПСУ заявила про провокації з боку росії у прикордонній зоні
Російські військові обстрілюють околиці прикордонних населених пунктів в Україні.

Про це повідормляє Державна прикордонна служба України.

Як повідомляє пресслужба ДПСУ, 17 травня ворожі війська обстріляли дачний масив на околиці одного з населених пунктих Шосткинського району Сумської області. Окрім того, мінометний обстріл зафіксували й у Городнянському районі Чернігівської області.

Два десятки мінометних мін випустили по дачному масиву з боку села Зерново Брянської області росії. Окрім того, обстріл супроводжувався стрільбою з крупнокаліберних кулеметів ворожої бронетехніки.

"Загалом, сьогодні прикордонниками уже зафіксовано 7 випадків застосування рашистами зброї на ділянці кордону з Україною в межах Сумської області, та у 2 випадках обстрілювали Чернігівщину. В тому числі вівся мінометний обстріл української території з боку російського села локоть, звідки вчора намагалися зайти ворожі диверсанти на Сумщині, але наткнулися на опір прикордонників та відступили. У двох випадках рашисти вели стрільбу по прикордонній території своєї країни.", - зазначили в ДПСУ.

Окрім того, 17 травня, прикордонники України зафіксуали біля кордони прольоти російської авіації та БПЛА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бляха-муха! В нас війна з кацапами , а ви тут про провокації пишете! Взагалі без клепки?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні