Не витримали експерименту: Федишин зіпсувала каски, які мала передати військовим. ВІДЕО

0
-8
Не витримали експерименту: Федишин зіпсувала каски, які мала передати військовим. ВІДЕО
У соцмережах українська співачка Ірина Федишин опублікувала ролик з касками, які їй надіслали з США, та які артистка мала передати військовим, однак спершу вирішила перевірити на міцність, пише 24 канал.

Для перевірки каски на міцність вона зблизька вистрілила у неї.

«Нам передали з Америки два шоломи на пробу. Ми перевірили, але, на жаль, ні один, ні інший шолом не витримали експерименту. Тому замовляти таких касок точно не будемо. Волонтерство – це відповідальність, особливо, коли маєш справу з захисною амуніцією.

Потрібно чітко розуміти усі ризики й рівень захисту таких речей. Зараз очікуємо 70 касок, які вже замовили у перевірених виробників. Сподіваємося, їх доставлять якнайшвидше», – написала Ірина під відео.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні