ЗСУ можуть звільнити Крим та Донбас, — глава посольства США

2
3
ЗСУ можуть звільнити Крим та Донбас, — глава посольства США
Глава посольства США в Україні Крістіна Квін заявила, що ЗСУ здатні деокупувати тимчасово захоплені території, зокрема Крим та Донбас, пише Обозреватель.

Жінка зазначила, що США, надаючи військову допомогу Україні, не ставили жодних умов щодо використання цього озброєння, зокрема на окупованих із 2014 року територіях.

«Україна вже відкинула росіян від Києва, від Харкова. Тому не позбавлене логіки припущення, що ви відкинете росіян і з інших окупованих регіонів», – вважає Квін.

Вона наголосила, що США завжди визнавали Крим та Донбас територіями України.

«І цей факт матиме величезне значення, коли ми ухвалюватимемо рішення про подальшу підтримку в контексті того, як далеко Україна відкидатиме російську армію. Але рішення про це залишається за Україною», – каже дипломатка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відкинемо, якщо буде політична воля ЗЕкомандувача.
Відповісти
Це і дурному ясно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні