--> Чому Україна не може розірвати всі угоди з рф та білоруссю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому Україна не може розірвати всі угоди з рф та білоруссю

2
2
Чому Україна не може розірвати всі угоди з рф та білоруссю
Україна не може розірвати всі раніше укладені угоди з Росією та Білоруссю.

Про це повідомляє Укрінформу.

"Чи можемо ми прибрати (всі угоди - ред.)? Вочевидь, ні. Тому що є низка угод, що стосуються прав людини, які мають зберігатися. Наприклад, якщо українці перебуватимуть на території тих держав, а також обміни полоненими, - це все відбувається на рівні міжнародних угод. Водночас економічні угоди мають бути скасовані", - пояснив Стефанчук.

Своєю чергою він підкреслив, що Рада вже розглянула дуже багато питань щодо денонсації (розірвання) угод із РФ та Білоруссю.

"Зокрема, угоди про участь України в СНД уже денонсовані. Будемо очікувати загальний перелік. Наприклад, що Міністерство закордонних справ буде вважати за потрібне прибрати в законодавчому полі України", - зазначив Стефанчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
запорожець - не машина, а кацап - не людина. у кацапа одне право - мати ямку 2х1х2 (право 212) або на братскую канаву тобто магілу (право 100х2х1)
Відповісти
Так москалі згадують про міжнародні угоди лише тоді коли вони їм вигідні. У інших випадка їм глибоко на***ти на всі угоди.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні