--> Жінки з цими іменами ніби ангели, але насправді це не так | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Жінки з цими іменами ніби ангели, але насправді це не так

0
8
Жінки з цими іменами ніби ангели, але насправді це не так
Дівчата і жінки з цими іменами немов дикі тропічні квіти: прекрасні і ваблять, але отруйні. За ангельською зовнішністю і образом, яким прикриваються, ховаються справжні тиранші.

Про це пише Ukr.Media.

Ніка

Ніка постійно нагадує обранцеві про його нетямущість і про те, як багато вона для нього робить, тому що кохає.

Якщо ваша обраниця має ім'я Ніка, вам пощастило, але лише частково. Тому що м'яка тиранія власниці цього імені буде проявлятися у коханні і ніжності. Ви немов милий цуценятко — постійно будете стикатися з сюсюканням, а Ніка раз у раз стане нагадувати про вашу нетямущість. Адже який милий пухнастик може щось самостійно зробити без господині?

Людмила

Людмила вміє вселити думку, що ви самі захотіли у всьому їй догодити, тому нічого скаржитися.

Носителька цього жіночого імені — зазвичай особистість досить закрита. Про таких часто говорять "сама собі на думці". Тому в сімейному житті Людмила намагається виконувати всі свої капризи і бажання руками чоловіка. Жінка з цим ім'ям вміє вселити думку, що обранець сам захотів їй у всьому догодити. А якщо такого бажання не з'явилося, Люда все одно змусить виконати її волю.

Ярослава

Ярослава буде турботою і любов'ю маскувати своє бажання мати над вами контроль.

Ще одна тиранша, яка буде маскувати бажання мати над вами контроль турботою і любов'ю, — це жінка з красивим ім'ям Ярослава. Вона, як тільки ви досить зблизитеся, все частіше стане проявляти інтерес до ваших справ і планів. Потім Ярослава і зовсім почне вказувати, що і коли краще зробити. Ви навіть не помітите, як повністю перепишете свій розклад під обраницю. Однак Ярослава на цьому не зупиниться, поки не отримає контроль над усіма сферами вашого життя.

Віра

Віра буде думати, а чи зможе вона "підігнати" обранця під свій ідеал. Якщо так, то на вас обрушиться потік маніпуляцій і список вимог, обов'язкових до виконання.

У жінки з ім'ям Віра занадто завищені вимоги стосовно партнера. Тому, придивляючись на перших зустрічах з новим чоловіком, віра буде думати, а чи зможе вона "підігнати" обранця під ідеал. Якщо так, вітаємо, ви втратите право вибору у всьому. Тому як носій цього імені вирішить все за вас: що вам їсти, у що одягатися і як проводити вільний час.

Оксана

Оксана для свого чоловіка виступає в ролі суворої вчительки або матері.

Оксана для свого чоловіка виступає в ролі суворої вчительки або матері. Володарка цього імені постарається зробити обранця максимально зручним для себе, але спритно прикриє маніпуляції нібито користю для самого ненаглядного. Такі жінки, як Ксюша, зазвичай повторюють фрази за типом "та якби не я, ти б взагалі нічого не зміг/не домігся" і "без мене ти ніхто".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні