--> Луцьких школярів намагаються завербувати спецслужби рф | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцьких школярів намагаються завербувати спецслужби рф

0
0
Луцьких школярів намагаються завербувати спецслужби рф
Луцьких учнів 7 класу намагались завербувати до співпраці спецслужби росії.

Про це інформує СБУ.

"У Луцьку правоохоронці звернули увагу на трьох підлітків, які постійно вешталися біля одного з блокпостів. Причину свого перебування там школярі пояснити не змогли.

Оперативники СБУ перевірили телефони дітей та виявили там багато знімків Луцького військового аеродрому та ремонтного пункту, а також переписку з невідомими російськими абонентами. “Невідомі” розпитували у школярів про ситуацію в регіоні, намагаючись вивідати інформацію про розташування військових об’єктів, військової техніки та озброєння.

Контррозвідники вчасно роз’яснили семикласникам небезпеку такого спілкування. З батьками дітей також провели профілактичну бесіду.

Радимо учителям та батькам постійного обговорювати з дітьми питання інформаційної безпеки в різноманітних інтернет-чатах, он-лайн іграх та соціальних мережах". - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні