--> Нетипові способи якими чоловіки показують своє кохання, а жінки не помічають | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нетипові способи якими чоловіки показують своє кохання, а жінки не помічають

0
6
Нетипові способи якими чоловіки показують своє кохання, а жінки не помічають
Чи Правда, що якщо чоловік не говорить постійно компліменти і не дарує дорогих подарунків, він не кохає? Можливо, ви просто не помічаєте прихованих проявів кохання з боку обранця.

Про це інформує Ukr.Media.

Одна з ознак кохання чоловіка — його бажання торкатися вас.

Як ми вже говорили, однією з ознак закоханого чоловіка є бажання торкатися вас скрізь і завжди. Але як зрозуміти, чи є у партнера ще й почуття, якщо цукерково-букетний період давно пройшов і ви в шлюбі вже, наприклад, 10 років? Починаєте раптом сумніватися, а чи обожнює він вас так само, як і на початку відносин? Перевірити дуже легко: якщо чоловік постійно вас торкається, обіймає і цілує, значить — кохає. Якщо він постійно хоче бути ближче до вас, іноді в громадських місцях порушуючи особистий простір, почуття точно не охололи, можете не сумніватися.

Бажання запитувати вас про дрібниці

Якщо чоловік уважно слухає, запитує про дрібниці і повністю залучений в бесіду, це прихована ознака кохання до жінки.

Психологи, які часто працюють з чоловіками, поділилися наступною ознакою, що свідчить про кохання з боку представника сильної статі. Він буде вас уважно слухати і розпитувати про дрібниці. Зазвичай хлопці не дуже люблять брати участь в жіночих розмовах. Але якщо ви знаєте, що в будь-який час дня і ночі можете поговорити зі своїм ненаглядним, а він вас не тільки вислухає, але і заспокоїть, спробує підказати щось, — це вірна ознака того, що молода людина вас кохає.

Бажання нагодувати жінку

Тих, до кого чоловіки відчувають сильне кохання і потяг, вони хочуть нагодувати.

Не тільки до серця чоловіка шлях лежить через шлунок, жінки теж люблять поїсти. Як запевняють психологи, хлопці взагалі обожнюють милуватися дамами, у яких відмінний апетит. Їх це дуже збуджує. Тому, якщо партнер постійно намагається вас смачно нагодувати, задумайтеся. Це найчистіша ознака того, що чоловік вас не тільки кохає, але і бажає близькості. Особливо якщо готує сам або стає ініціатором походу в ваш улюблений ресторан.

Він дбайливо ставиться до речей

Подарували чоловікові футболку, а він тепер ходить тільки в ній одній? Це прихована ознака його кохання.

Подарунок від коханої жінки навіть брутальний чоловік буде дбайливо зберігати. Тому одним із проявів чоловічого кохання сміливо можна назвати трепетне ставлення до речей, які ви йому подарували. До безглуздої смішній футболці, яку хлопець постійно носить вдома, або дорогій краватці, що часто доповнює образ на важливих зустрічах. Тому радимо подумати, а як давно молода людина носила сорочку, яку ви презентували.

Він поступається місцем лідера вам

Чоловіча гордість не дозволить передати лідерство кому попало. Якщо чоловік просить у вас поради, як вчинити, або дає право вибору, то він точно вас кохає.

Більшості представників сильної статі вкрай важливо доводити домінантність в кожній зручній ситуації. Але якщо чоловік запитує у вас, як вчинити, а потім робить, як сказали ви або підлаштовується під ваші плани, хоча вже домовився з друзями про зустріч, це одна з найяскравіших ознак його кохання до вас. Тому що на якийсь час такий глава сімейства передає право бути лідером жінці.

Він поважає ваших подруг і родичів

Ще один прихований спосіб чоловіка показати, що він кохає жінку, — знати її друзів і шанобливо ставитися до родичів.

Один з поширених міфів про відносини — партнер зобов'язаний любити і добре ставитися до ваших родичів і знайомих. Це не так. Чоловік може бути ввічливим, але зовсім не зобов'язаний ні з ким милуватися. Але приховано показати кохання хлопець може якраз через взаємодію з вашими друзями або родичами. Знайте, якщо він зможе назвати ім'я вашої кращої подруги, дату дня народження мами або за яку команду вболіває ваш брат, він точно вас кохає.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні