--> Макрон пропонував поступитися суверенітетом України: Зеленський розповів для чого | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Макрон пропонував поступитися суверенітетом України: Зеленський розповів для чого

2
2
Макрон пропонував поступитися суверенітетом України: Зеленський розповів для чого
Макрон пропонував поступитися суверенітетом України задля збереження обличчя путіна, — Зеленський, пише телеграм-канал Україна Факти.

«Макрон хотів знайти результати в посередництві між нами. Він не знайшов. І не з нашого боку. Він не знайшов і з боку російської федерації. А мені пропонувати деякі речі, пов'язані з поступками щодо нашого суверенітету задля того, аби зберегти обличчя путіну... Мені здається, це не дуже коректно...», — заявив Президент України в ефірі італійського телеканалу Rai1.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нехай макарон поцілує пуцькодрила публічно взасос для збереження його рила
Відповісти
Макарон іде за руССкім крейсером!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні