У Північній Кореї спалахнула невідома лихоманка

1
-9
У Північній Кореї спалахнула невідома лихоманка
З кінця квітня у всій Північній Кореї спалахнула невідома лихоманка, від якої постраждали 350 тис. людей. Наразі лікування пройшли 162 200 осіб, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Лише 12 травня у всій країні було зареєстровано майже 18 тис. випадків захворювання на лихоманку, і нині до 187 тис. 800 осіб ізольовані й проходять лікування.

Тим часом північнокорейський лідер Кім Чен Ин відвідав з інспекцією Державний надзвичайно-протиепідемічний штаб.

"Поширення лихоманки у столичному регіоні свідчить, що в системі профілактики епідемії є вразливе місце", - заявив він під час візиту.

Кім Чен Ин закликав усі провінції, міста та округи закрити свої райони, щоб запобігти подальшому поширенню "шкідливого вірусу".
Лідер КНДР також наказав органам охорони здоров'я ретельно спостерігати за всіма пацієнтами із симптомами лихоманки, розробити наукові методи лікування та ще більше посилити заходи щодо постачання країни ліками.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну то ще цю "біду" по світу розвезіть. Ще від ковіду не спекалися..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні