--> У Бучі окупанти замінували фортепіано 10-річної дитини. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Бучі окупанти замінували фортепіано 10-річної дитини. ФОТО

0
-9
У Бучі окупанти замінували фортепіано 10-річної дитини. ФОТО
У Бучі окупанти заклали вибухівку у фортепіано 10-річної дитини і розставили на кришці інструмента всі нагороди, ніби нічого не змінилось, пише Big Kyiv.

Коли росіян вигнали з Бучі, тато дівчинки приїхав додому і побачив там сумне видовище — військові, що жили в них у квартирі, погромили та розтрощили все, що у них було. Особливу увагу приділили питанням культури — розтоптали на видному місці традиційні українські вишиванки, порвали плакат улюбленого попгурту доньки з автографом, вкрали акордеон і замінували фортепіано.

«Чоловік приводив саперів двічі, і вони оглядали квартиру, і фортепіано, але нічого не знайшли. А коли 7 травня приїхала я, то, вже збираючись їхати назад, підійшла до інструменту. Я сама не граю, грає Дашуня, я просто зліва направо пройшлась білими клавішами, доходжу до середини, а вони не натискаються. Я кажу чоловікові — там щось є. Підозри щодо замінування у нас були й раніше — чоловік помітив, що нагороди, що стояли на верхній кришці були розміщені неправильно», – розповіла виданню мама дівчинки.

Сапери, яких ледве вдалось знайти в вечірній час перед вихідними, вилучили з-під молоточків фортепіано дитини підствольну гранату ВОГ-25П.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні