Помилки жінок, які ведуть до розриву у відносинах

0
-1
Помилки жінок, які ведуть до розриву у відносинах
Коли стосунки зазнають краху, жінка пускає в хід найпотужнішу зброю — емоції. Часто як вагомий "аргумент" вона використовує маніпуляцію або шантаж. Але подібна поведінка нерідко призводить до сумного кінця.

Про це інформує Ukr.Media.

Ніякого перенасичення

На думку експертів, прагнення спілкуватися 24 години на добу сім днів на тиждень неминуче призводить до розпаду відносин. Безумовно, жінці хочеться якнайбільше часу проводити з коханою людиною. Але якось вона й сама не помітить, як стане йому нецікавою.

Психологи радять: навіть на початковому етапі стосунків, коли почуття сильні та пристрасті киплять, намагайтеся більшу частину часу присвячувати собі та власним інтересам. Інакше ви буквально "задушите" чоловіка надмірною увагою і турботою.

Відключіть прохання та вмовляння

Одна з найпоширеніших помилок у відносинах — безумовний ігнор особистих уподобань кавалера. Так, наприклад, нерідко дама ображається на те, що чоловік хоче подивитися футбол замість чергових посиденьок у ресторані. Або намагається змусити партнера їхати до мами на дачу, коли він мріє відпочити за читанням книги.

Експерти нагадують: рано чи пізно чоловік втече від настирливої ​​панночки, яка не здатна прислухатися до думки оточуючих. Таким чином, якщо кавалер не поспішає виконувати ваш наказ цієї ж секунди, не варто влаштовувати скандали і тиснути на жалість. Краще — поставтеся з розумінням. Повірте, вам за це будуть дуже вдячні.

Живіть своїм власним життям

Психологи стверджують: який би не був хороший кавалер, не можна заради нього змінювати власні плани. Інакше жінка перестає існувати для залицяльника як особистість.

Наприклад, якщо вам призначили побачення, але потім просять перенести його "на пізніше", не варто відразу погоджуватися. Для початку — звіртеся з особистим календарем та проаналізуйте свої можливості. Якщо на той же час випадає інша зустріч, або ви просто хотіли забігти в магазин за обновками, краще відмовте кавалеру.

На думку експертів така стратегія, по-перше, навчить кавалера стежити за словами та виконувати дані обіцянки, а по-друге, змусить цінувати ваш особистий час та простір. Таким чином, у майбутньому вдасться уникнути взаємних закидів у неповазі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні