На Волині простилися з полеглим Героєм Сергієм Сучковим

0
3
На Волині простилися з полеглим Героєм Сергієм Сучковим
7 травня громада міста Володимира провела в останню путь Сергія Сучкова, ще одного Героя, який поліг за нашу свободу та незалежність, повідомляють "Волинські Новини".

На колінах із синьо-жовтими прапорами, під звуки сирени, що сповіщала чергову тривогу, містяни зустріли кортеж із тілом воїна, який рухався своєю останньою дорогою.

53-річний володимирчанин Сергій Сучков був старшим розвідувальної групи. Підзрозділ під його керівництвом здійснював розвідку сил противника на різних напрямках виконання бойових завдань.

Завдяки героїчним та відважним діям офіцера 25 березня було відбито атаки ворога, зупинено його просування та звільнено населений пункт Благодатне, що на Миколаївщині. За це офіцер був відзначений Президентом України орденом «За мужність» ІІІ ступеню.

У своє останнє бойове завдання старший лейтенант Сергій Сучков відправився 2 травня разом із розвідувальною групою, яка вчергове здійснювала розвідку місцевості з метою безпечного висування піхоти у визначений район.

Під час просування група потрапила у ворожу засідку, але завдяки прийнятим вольовим рішенням та відважним діям офіцера відбила дану атаку, просунулась вперед і добула розвідувальні дані стосовно противника.

Уже наступного дня життя захисника обірвалось внаслідок артилерійського обстрілу. За мить до загибелі він таки устиг відвести свою групу у безпечне місце.

У Сергія Сучкова залишилась дружина та троє дітей.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні