--> Чоловіки з цими іменами шукають «гострих» відчуттів на стороні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловіки з цими іменами шукають «гострих» відчуттів на стороні

0
-6
Чоловіки з цими іменами шукають «гострих» відчуттів на стороні
Астрологи вважають, що можна легко дізнатися характер людини, якщо ви знаєте її ім'я.

Про це інформує Ukr.Media.

Лев

Ім'я грецького походження Лев за старих часів давали новонародженим, щоб наділити якоїсь надсилою. Володарі цього імені — ставні чоловіки, ваблять жінок своєю красою. Левам несказанно лестить увага протилежної статі, проте своїм коханим вони не зраджують. Але не спокушайтеся: може, Лев і не піде наліво, але шлюб у нього буде не один. Причому такий чоловік — відомий власник, він продовжить підтримувати відносини з колишньою дружиною, коли буде зустрічатися з нинішньою.

Петро

Ім'я Петро з давньогрецької мови перекладається як "скеля", "камінь". Для носіїв цього імені дуже важливі інтимна близькість, їх сексуальна енергія безмежна. Петри готові експериментувати в ліжку і перебувають у вічному пошуку гострих відчуттів. Якщо дружина до таких сюрпризів не готова, чоловіки з цим ім'ям з легкістю будуть зраджувати, закрутять роман на стороні. Що цікаво, Петрам важливий сімейний статус, тому після розлучення самотніми їм бути недовго.

Тимофій

Ім'я Тимофій має грецьке походження — від "тимофеос" ("шанує Бога"). Носії цього імені — люди творчі. І, коли законна дружина починає дратувати, перестає надихати, Тимофії буквально зриваються з ланцюга. Знайшовши нову музу, чоловіки з цим ім'ям одружуються знову.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні