НАТО готове роками підтримувати Київ у війні з росією, – генеральний секретар

1
-1
НАТО готове роками підтримувати Київ у війні з росією, – генеральний секретар
НАТО готове підтримувати Україну у війні проти росії протягом багатьох років, включаючи допомогу Києву у переході від озброєнь радянських часів до сучасних західних озброєнь та систем, пише телеграм-канал УНІАН.

Про це заявив у четвер генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, повідомляє Reuters.

«Ми маємо бути готові до довгострокової перспективи. Є висока ймовірність того, що ця війна затягнеться і триватиме місяці та роки», - сказав Столтенберг на молодіжному саміті у Брюсселі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось тільки нам війна роками нам не потрібна! В нас не "босміття", в нас люди, і втрачати "цвіт нації" на "затяжну війну" ми не згодні! Тому треба всьому цивілізованому світу об'єднатися і гуртом добити ворога-сатану! Не треба робити Українців "цапів-відбувайлів", і віддавати їх на вівтар жертвоприношення *уйлу.Тому приєднуйтеся поки не пізно!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні