США швидко збільшать поставки важкої артилерії в Україну – The Wall Street Journal

1
4
США швидко збільшать поставки важкої артилерії в Україну – The Wall Street Journal
США постачають Україні 90 артилеристських установок і 144 тисячі снарядів. Це невелика кількість, і, “швидше за все, поставки артилерії та боєприпасів будуть швидко збільшені”. Про це пише американський військовий експерт Вест Бінг у статті для The Wall Street Journal.

“Україна потребує набагато більше важких озброєнь ... Найважчі бої зараз точаться на сході країни … росія бомбитиме Україну сотнями й тисячами снарядів. Україна має стріляти у відповідь по вогневим позиціям і складам зброї на території росії. Тут нікуди не сховаєшся. Це битва на кувалдах.

Українці не можуть звільняти міста на сході та півдні без масивної підтримки - набагато більшої ніж та, що її надали союзники на даний момент.

Від початку війни США і НАТО надали Києву військову допомогу приблизно на $4 млрд, а європейські країни за цей час заплатили росії $38 млрд за вуглеводні”, – йдеться у статті.

“США і НАТО мусять негайно надати Україні військову допомогу на $40 млрд, а не $4 млрд”, – підсумовує автор.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну звичайно , з такими мільярними "вливаннями" в мордор то війна може тривати і десятки років..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні