Окупанти готують пропагандистський «престур» в Маріуполь для лояльних ЗМІ

0
-4
Окупанти готують пропагандистський «престур» в Маріуполь для лояльних ЗМІ
Головне управління розвідки Міноборони України повідомило, що окупанти готують пропагандистський «престур» в Маріуполь для лояльних ЗМІ, пише 12 канал.

росія спробує залучити деяких західних журналістів. Журналістів будуть завозити через російський ростов. За даними ГУР, у програмі заходу — «альтернативні факти» щодо оборони Маріуполя.

Підготовлені «свідки» розкажуть, що начебто українські захисники самі розбомбили місто та знищили місцевих жителів. Як «очевидців» представлять підготовлених провокаторів, які розповідатимуть про міфічні «масові вбивства мирних мешканців українськими військовими».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні