Поради астрологів жінкам і чоловікам, що народилися під знаком Тельці

0
Поради астрологів жінкам і чоловікам, що народилися під знаком Тельці

Поради астрологів Тельцям в 2022



Східний календар стверджує, що рік Тигра, що зараз триває, розпочався 1 лютого. Астрологи справедливо стверджували, що він відкриє в кожній людині цілеспрямованість, відвагу і бажання будувати грандіозні плани на майбутню. Спеціалісти казали, що часу на роздуми не буде. Так і відбувається: бачу ціль і іду до неї. Ну а що стосується Тельців, час котрих вже настав (21 квітень –21 травня).

Гороскоп для Тельців-чоловіків



Вже на початку року чоловіки, що народилися під знаком Тельця були вимушені щось змінити в своєму звичному житті. До них якщо не прийшло, то згодом прийде розуміння того, що стратегії, які раніше діяли більше не працюють. Астрологи рекомендують представникам сильної статі розпочати пошуки шляхів реалізації нового плану дій і долати власний внутрішній спротив. Свій новий шлях можна розпочати, наприклад з казино і пограти там в гральні автомати онлайн на гроші.

За своєю сутністю Тельці не люблять відмовлятися від власної стабільності. Однак, іншого вибору у них просто не буде. Прийшов час великих змін. Тельці, що зважаться детально переглянути власні знання і досвід, а також зможуть застосувати все це в новій реальності, ніколи не пожалкують. Так, Тельці, що зважаться на зміни, отримають велику кількість можливостей покращити фінансове положення і якість життя.



Гороскоп для Тельців-жінок



Нестабільність оточуючого світу дуже вплине на представниць даного знаку зодіаку. Жінки забажають отримати жаданий надійний тил і максимальну підтримку з боку партнеру. Тільки стабільність в особистому житті буде давати бажаний спокій і створить гармонію в собі.

Варто відмовитися від холодного розрахунку і віддати перевагу почуттям. Відносини, що будуть побудовані не на коханні приречені на невдачу і швидке завершення. Астрологи зазначають, що жінки-Тельці не звикли переступати через себе, тому подібна ситуація і так малоймовірна. І навіть якщо подібний сценарій все ж буде розвиватися, у дівчини буде шанс виправити свою помилку.

Перша половина літа подарує жінці можливість стати максимально успішною, покращити якість власного існування. Єдина умова: людина повинна бути відкрита новим тенденціям і віянням, ретельно планувати життя.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні