У Каховці окупанти почали катувати мирних жителів електричним струмом

0
0
У Каховці окупанти почали катувати мирних жителів електричним струмом
У Каховці окупанти в приміщенні поліції облаштували місце, де катують мирних жителів електричним струммом, повідомляє телеграм-канал УНІАН.

Як повідомляє омбдсменка Людмила Денісова, окупанти затримують на вулицях міста не лише активістів або учасників АТО/ООС, а й чоловіків, які не мають жодного відношення до військової служби, і не виходили на мітинги проти окупації.

Для цього використовується формальний привід - «порушення правопорядку» або «порушення комендантської години».

У відділення поліції постійна черга із родичів затриманих чоловіків, які намагаються дізнатися про їхню долю або передати продукти харчування та речі першої необхідності.

Як повідомляють свідки, у приміщенні кахівської поліції перебуває понад 10 цивільних осіб, деякі з них утримуються там уже кілька тижнів. Чоловіків катують електрошокерами, б'ють.

Найбільш жорстоко рашисти ставляться до тих, хто має відношення до силових структур — бійців територіальної оборони та колишніх учасників АТО/ООС.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні