Переборщили із темою нацизму: у Кремлі не знають, як закінчити війну в Україні

1
-1
Переборщили із темою нацизму: у Кремлі не знають, як закінчити війну в Україні
У адміністрації президента рф заявили, що у Кремлі не розуміють, як закінчити війну за допомогою переговорів і без обвалу рейтингу президента Володимира Путіна і скаржаться, що пропаганда «переборщила із нагнітанням теми нацизму в Україні», пише Українська Правда.

Увнутрішньополітичному блоці АП РФ дійшли висновку: зараз немає для Росії «хороших піар-сценаріїв виходу з війни», які б не призвели до падіння рейтингу влади.

Такі «сценарії» у внутрішньополітичному блоці почали опрацьовувати кілька тижнів тому.

«Подивилися, покрутили — якогось зрозумілого сценарію не видно. Тому <громадську> думку до можливого проведення переговорів <і укладання миру> вирішили не готувати, пустили все на самоплив», — пояснює один із співрозмовників.

У Кремлі нібито впевнені, що більшість росіян серйозно сприймають війну як «боротьбу з нацистами та нацизмом». На підтвердження цього вони посилаються на результати закритих «соціологічних опитувань».

Джерела заявляють, що у Кремлі побоюються невдоволення відступом військ та переговорами. За оцінкою влади, воно нібито може вилитися навіть у вуличні протести.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В будь-якому випадку рашапутінкапутін!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні