Зеленський попередив рф про наслідки санкцій у випадку нової анексії

2
-1
Зеленський попередив рф про наслідки санкцій у випадку нової анексії
Президент України Володимир Зеленський попередив рф про наслідки санкцій, які призведуть росію до бідності, пише телеграм-канал Житель.

«Якщо комусь хочеться ще нової анексії, то це може привести хіба що до нових потужних санкційних ударів по росії. Ви залишите свою країну настільки бідною, наскільки бідною росія не була з часів Громадянської війни після 1917 року. Тож краще зараз - шукайте миру», – зазначив Зеленський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щоб не було нової анексії треба набирати добровольців у військо а не відмовляти з дивних причин. І вибивати ворога, бо після того як на захоплених територіях він "обживеться" (референдум,паспортизація,рубльова зона),то звідтіля його викурити буде дуже проблемно, (ордло вісім років) не можемо повернути. Про Крим взагалі мовчу.
Відповісти
схоже, що на всі офігенні санкції маацква ложила з прибором.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні