Захисники у Попасній знищили загін лівійців та сирійців – Данілов

0
4
Захисники у Попасній знищили загін лівійців та сирійців – Данілов
Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що на Луганщині збройні сили України знищили загін лівійців та сирійців.

Про це повідомив Олексій Данілов, пише HB.

"Ми маємо на сьогодні світлини саме цих людей, які були знищені в місті Попасна Луганської області.

Складно сказати, які вони вояки. У нас інші кліматичні умови. І війна, мабуть, інша. Думаю, що вони не зовсім очікували те, що тут побачили", - повідомив секретар РНБО.

Данілов додав, що загін був знищений повністю, у ньому було приблизно 20−25 осіб.
Водночас він зазначив, що наразі складно оцінити, скільки російських найманців з інших країн "бродить по території Донецької, Луганської областей, які були частково окуповані з 2014 року".

Данілов припускає, що навряд чи йдеться про тисячі – скоріше про 300−500 осіб, оскільки "вони фізично більше завезти не можуть, тому що у них там так само йде війна, бойові дії".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні