Українців закликають не відвідувати ліси в районах нещодавніх бойових дій

0
0
Українців закликають не відвідувати ліси в районах нещодавніх бойових дій
Жителям України слід дотримуватися заборони на відвідування лісів майже в усіх областях України, оскільки на території лісових господарств можуть бути встановлені російськими окупантами міни та нерозірвані боєприпаси.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Учора на Київщині двоє наших працівників їхали в автомобілі територією лісового фонду до лісництва для завантаження і вивезення лісопродукції. Та під час руху лісовою дорогою вони натрапили на протитанкову міну. Сильний вибух. Водій загинув, друга людина в лікарні", - нагадав він деталі події в Ірпені Київської області, де 19 квітня підірвався вантажний автомобіль.

"Щодня лісівники ризикують власним життям. Навіть знаючи кожну лісову стежку, все одно трапляються такі трагедії. Тому звертаюся до всіх! Сьогодні ще дуже небезпечно відвідувати території, які тільки-но звільнили від орків. Бережіть себе", - додав голова Державного агентства лісових ресурсів України Юрій Болоховець.

За даними Болоховця, в Україні на початок квітня у зоні бойових дій із російськими окупантами розташовувалися 600 тис. га лісових земель, шість обласних управлінь Держлісагентства, 17 підприємств відомства та 136 лісництв.

Найбільшого руйнування від вторгнення військ країни-агресора рф зазнали лісогосподарства Сумської області, оскільки практично всі лісгоспи регіону розміщувалися або в зоні активних бойових дій, або на окупованих територіях.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні