Не плюйте у вікно: 18 квітня - прикмети та заборони

0
-4
Не плюйте у вікно: 18 квітня - прикмети та заборони
Цього дня у світі відзначаються Всесвітній день радіолюбителя, День незалежності власників домашніх тварин, Міжнародний день пам'ятників та історичних місць, Міжнародний день жонглерів, пише УНІАН.

Яке сьогодні церковне свято

Православна церква 18 квітня вшановує пам'ять Феодула Солунського і преподобної Феодори Солунської. Інші назви свята - «Федул», «Федул Теплий», «Федора», «Федора Вітрогонка». Вітрогонком день прозвали у зв'язку з теплим весняним вітром, який з 18 квітня, як правило, посилюється.

Що сьогодні не можна робити

Не слід «оскверняти» вікна - плювати у вікно, викидати сміття, недопалки. До речі, якщо сьогодні у вікно залітає кажан, то це віщує смерть комусь із домочадців. І ще - хто 18 квітня будинок не провітрить, той буде весь рік хворіти.

Прикмети на 18 квітня

- птахи не співають - до негоди;

- ще лежить сніг - пора братися за польові роботи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні