Окупант залишив передсмертне послання брату: закликає не їхати на війну. ВІДЕО

1
9
Окупант залишив передсмертне послання брату: закликає не їхати на війну. ВІДЕО
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну, повідомляє СБУ.

Про це свідчить голосове повідомлення, яке СБУ знайшла у телефоні загиблого окупанта.

«Асвабадітєль» намагався застерегти свого брата, що з відкритою кримінальною справою за дезертирство ще можна жити, а от єдиний шлях повернутися з війни в Україні – поїхати «грузом 200».

Для загарбника картинка «великой руZZкой армии» виявилась зовсім не радісною.

За його словами, російському командуванню на них байдуже і «здесь вообще за людей никого не считают, всем пох*й. У нас люди, бл*, просто так умирают… их тела даже не забирают. Если ты отбился от колоны просто, не туда свернул – всем пох*й, тебя никто искать не будет».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перевод из английского языка на русский язык. Срочная новость из Вашингтона. Мы Комитет Независимого Департамента Евросоюза по международных отношениях и конституционных прав. свобод.защита граждан. - убедительно рекомендуем всем странам Евросоюза обединится и единогласно напасть на Москву. Питера.бункера в России одновременно где находится преступник Путин и уничтожить их одним махом .Желательно Путина приглушить и взять живым для того чтобы провести над ним експеримент.ужасные пытки и насилия чтобы сдох от пыток .Этим строго нужно достичь .как он издевался свыше 25 лет над другими гражданы .И показать всему миру это чтобы знали все ублюдки как надо наказать жестоко преступников против зверства и насилия над мирных граждан .У нас даже в космосе есть оружие готовы пустить на страну Россия в любой момент .если не решит никто арестовать Путина .Церемонится не будем с ними.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні