--> Збройні конфлікти затихають та переходять у пасив: що чекає українців у найближчий тиждень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Збройні конфлікти затихають та переходять у пасив: що чекає українців у найближчий тиждень

0
-1
Збройні конфлікти затихають та переходять у пасив: що чекає українців у найближчий тиждень
Від 11 квітня Меркурій входить на знак Тельця, цей транзит допомагає знайти практичне застосування інформації, що надходить, прагне знайти вигоду, додаткові ресурси, необов'язково матеріальні, пише ТСН.

12 квітня епохальне з'єднання Юпітера і Нептуна в Рибах, попереднє таке поєднання було 166 років тому — у березні 1956 року. Всі гострі ситуації згладжуються, затихають збройні конфлікти, перехід у пасивну стадію. Розмиваються кордони між особистим та публічним.

Від 15 квітня кармічна негативна точка – Чорний Місяць – входить у знак Рака, який характеризує Батьківщину, предків, рідних людей. Цей транзит триватиме до 9 січня 2023 року. У цей період все, що пов'язане з домом, сім'єю, батьками, супроводжуватиметься занепокоєнням та хвилюваннями. Активізуються пологові кармічні теми, найчастіше виявляються генетичні захворювання.

Від 15 квітня Марс входить у знак Риби, агресивні впливи планети згладжуються, проте з цього моменту збільшиться кількість заплутаних ситуацій, інтриг, дивних маневрів. Важко знайти логічне пояснення тим чи тим діям.

16 квітня – Повня у Терезах о 21:55 за київським часом, у найближчі два тижні після цієї астрологічної події люди охочіше йдуть на компроміс, поступаються одне одному. Легше досягти гармонії в особистих взаєминах і балансу у ділових. Прекрасний період для будь-якого вибору, пошуку рівноваги, кохання, творчого самовираження.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні