Зеленський зустрів Джонсона у футболці за 200 гривень

1
-4
Зеленський зустрів Джонсона у футболці за 200 гривень
Користувачі соцмережі розібрали лук президента України Володимира Зеленського, у якому він зустрівся з британським прем’єром Борисом Джонсоном у Києві 9 квітня, пише УНІАН.

Як з’ясував користувач Facebook Андрій Пиндик, весь одяг для Зеленського коштував близько 3,5 тисячі гривень, включно зі взуттям і футболкою.

Під час прогулянки по Хрещатику Зеленський був одягнений у оливкову флісову кофту за 386 гривень, тактичні штани за 1010 гривень, футболку ЗСУ за 200 гривень і був взутий у кросівки Saucony Jazz Camo за 1959 гривень.



З початку повномасштабного вторгнення Зеленський змінив офіційний одяг на зручні кофти й штани у стилі мілітарі європейського та українського виробництва.

Експерти зі стилю звернули увагу, що при цьому український глава утримується від військової форми, щоб не привласнювати заслуги ЗСУ собі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в туалєт він встиг сходити? Блін , комусь видно нічим більше зайнятися що оцінюють хто і в якій ціновій групі одягнутий! А іншим писати таку дурню. Ідіть волонтерам допомагайте! Більше користі буде
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні