--> «Прокинулася від дивних звуків»: Олена Зеленська розповіла про перший день війни | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Прокинулася від дивних звуків»: Олена Зеленська розповіла про перший день війни

2
-4
«Прокинулася від дивних звуків»: Олена Зеленська розповіла про перший день війни
Перша леді України Олена Зеленська розповіла, що востаннє бачила свого чоловіка Володимира Зеленського в білій сорочці ще 24 лютого. Вона зазначила, що напередодні був звичайний робочий день.

Про це дружина президента України розповіла в інтерв'ю Vogue.

"Я прокинулася від дивних глухих звуків. Десь між четвертою та п'ятою ранку. Не відразу навіть зрозуміла, що це вибухи... Чоловіка поруч в ліжку не було. Я встала - і побачила його: він був уже одягнений, в костюмі, як зазвичай (це останній раз він надів костюм та білу сорочку, відтоді завжди у "воєнці".) "Почалося", - все, що сказав", - згадує перша леді.

За її словами, в той момент хвилювало тільки питання, що їй з дітьми робити далі.

"Чекайте, я повідомлю. Про всяк випадок зберіть речі першої потреби та документи". І він (Володимир Зеленський, – ред.) пішов з дому", - розповіла Зеленська.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де це чудо тепер, мабуть аж в Австралії?
Відповісти
А де вона тепер переховується в якій країні?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні