Окупанти зґвалтували вагітну дівчину й літню пенсіонерку під Кривим Рогом. ВІДЕО

0
-6
Окупанти зґвалтували вагітну дівчину й літню пенсіонерку під Кривим Рогом. ВІДЕО
Російські окупанти відзначилися черговою жорстокістю щодо мирних українських громадян.

Про це повідомив глава військової адміністрації міста Олександр Вілкул у відеозверненні.

Перший випадок стався в одному з сіл Херсонської області, нещодавно звільненому від російської окупації. Там зґвалтували 16-річну вагітну дівчину та 78-річну пенсіонерку.

Пізніше на березі Каховського водосховища в Криворізькому районі. Там росіяни розстріляли з "Градів" човен з людьми, які евакуювалися з окупації.

"У човні було 14 осіб. Троє діток і 11 дорослих. Двоє дорослих чоловіків і жінка загинули відразу. Дитина 13-ти років померла трохи пізніше. Семеро людей у лікарні і двоє пропали безвісти. Це був сьомий рейс цього човна. Покидьки! Добре знали, що там мирні люди. Але розстріляли їх ракетами. Просто за те, що вони хотіли вижити. І це - військовий злочин! І це - Гаазький трибунал", - написав Вілкул.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні